Tisztújítás
2020
07.09

Tisztelt Solymásztársak!
 
Mint ahogy többen márt értesültetek róla Egyesületünk vezetősége 2020. augusztus 01-én a Gödöllői Kastélyban rendezi meg tisztújító közgyűlését. Az elmúlt időkben kialakult, a koronavírus által generált különleges helyzet, nem megszokott, eltérő reagálásra kényszerít minket is. Ennek következtében bizonytalanná vált, hogy meg tudnánk-e rendezni két közgyűlést.
A vezetőség mégis minden lehetőséget biztosít, hogy a tisztújítás a legkorrektebb módon menjen végbe. Miután az alelnököt, és a fősolymászt a közgyűlés két évvel később szavazta meg, mint a vezetőség többi pozícióját, ezek mandátuma papíron még nem érne véget.
Azonban, hogy teljes vezetőséget tudjunk választani, a két említett pozíciót betöltő tagtársunk a titulusáról a választások előtt lemond. Innentől kezdve a közgyűlés időpontját megelőző 24. óráig (2020.07.31. 09 óra.) a Magyar Solymász Egyesület minden hivatalos fórumán ( egyesületi weboldal, egyesületi Facebook oldal, vagy akár postai úton az egyesület székhelye címére ( megtalálható az egyesületi weboldalon) megküldött levélben vagy elektronikus levélben a rytkoroland@gmail.com címre lehet jelölteket állítani. A jelölteket a választás előtt megkeressük, hogy nyilatkozzanak róla, kívánják-e a jelölést elfogadni. A betöltendő tisztségekre jelölhető az egyesület bármely rendes jogú tagja, illetve örökös tagja, amennyiben a közügyektől nincs eltiltva, és a közgyűlés időpontjáig igazolható módon tagdíjhátralékkal nem rendelkezik.
Jelölteket az alábbi  tisztségekre lehet állítani:   
 
  • elnök
  • elnökhelyettes
  • fősolymász
  • titkár
  • titkárhelyettes     
 
 
2020.07.09                                                                   
Vezetőség